- Forside -       - Nyheder -     - Profil -      - Vilkår -   

 

Kollektion:

 Øreringe

 Halskæder

 Vedhæng

 Armbånd og ankelkæder

 Taske- og mobilvedhæng

Kolle Design

Vilkår

Vilkår for handel på www.vanetro.dk/kolledesign/
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Kolle Design. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Kolle Design.

Bestilling
Send mig en E-mail med varenr. (og evt. farve el.lign) og antal vare du ønsker at købe. Jeg sender en bekræftelsesmail med det totale beløb.

Pris og betaling
Alle priser på www.vanetro.dk/kolledesign/ er i danske kroner. Varer bestilles online via mail til info@kolledesign.dk. Du modtager derefter en mail med oplysninger om min adresse, samlet pris og ewire-link eller kontooplysninger. Varerne vil blive afsendt når indbetalingen er registreret. Husk at mærke indbetalingen med navn.

Fragt/levering
Normalt er leveringstiden 2-5 hverdage. Levering af varer anses for sket, når kunden har modtaget det bestilte. Al forsendelse af varer sker som Storbrev med PostDanmark. I tilfælde af at en vare er udsolgt, vil kunden blive informeret skriftligt herom. I tilfælde af at en vare er midlertidigt udsolgt, vil kunden blive informeret skriftligt herom og den manglende vare vil ikke blive eftersendt, men skal genbestilles i forbindelse med evt. ny ordre.

Leveringsomkostninger
Porto og ekspeditionsgebyr i Danmark:
kr. 10 for køb under kr. 200.

Ved køb over kr. 200 er forsendelsen gratis.

Risiko for varer
Risikoen for varer købt hos Kolle Design overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Bytte- og returret
Kolle Design yder 14 dages fuld bytte- og returret gældende fra den dag, du modtager varen. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget i og den skal returneres til
den adresse der står i din bekræftelsesmail.
Af hensyn til tilbagebetaling skal du opgive et bankregistrerings- og kontonummer, hvortil varebeløbet skal indbetales samt navn, adresse og bestillingsdato så vi kan identificere ordren. Jeg vil, så snart jeg har modtaget varen i god stand, indsætte pengene på din konto. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Kolle Design skal påberåbes i rimelig tid efter at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Kolle Design. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har modtaget varen.

Forbehold
Der tages forbehold for fejl, mangler og evt. ændringer på www.vanetro.dk/kolledesign/ såvel som i øvrigt salgsmateriale. Eventuelle fejl og mangler kan ikke gøres gældende for Kolle Design. Når en vare ikke længere optræder på www.vanetro.dk/kolledesign må den anses for udsolgt.

Forbrugerinformation
Det er i alles interesse, at forbrugerne kender til deres rettigheder og sikkerhed ved handel på nettet, og der er flere gode, uafhængige instanser, hvor du kan få oplysninger herom. Hvis du føler dig usikker ved at handle på internettet, opfordrer vi dig til at kigge på følgende hjemmesider:

Forbrugerstyrelsen – www.fs.dk
Forbrugerrådet – www.fbr.dk
FDIH/Forbrugerrådet – www.forbrugersikkerhed.dk

Personlige oplysninger
Dine personlige oplysninger vedrørende kundeforholdet videregives ikke og bruges kun i forbindelse med ekspedition af dine bestillinger.

Kolle Design © 2006-2008